lycklig igen

Fredag kväll blev en otroligt härlig kväll med mina gamla väsby vänner Nadja, Lousie, Sofia, Emma och Lisa! Mycket skitmat, skitsnack och deeptalk- men tror det var precis vad jag behövde. Så otroligt lycklig man kan bli av bara tanken på att man ska träffa dessa flickor, satt på bussen dit och bara log som en galning... Men EH jag är lite galen så folk får ta det helt enkelt. 
 
På lördagen jobbade jag 7-14 och sen drog jag och min älskade, bästaste vän Johanna in till Stockholm för att leta efter en svart klänning att ha. 18 gav vi upp och hennes bror Patrik körde oss hemmåt. Jag kom hem 19:15 och då var det bara att slänga i mig middag, på med ''fest kläder'' och fixa håret så gott det gick. 20:00 skulle vi vara hos vår vän Fanny men vi kom väll dit tjugi i nio. 
 
Fanny fyller 18 nästa vecka så vill gratta henne än en gång i förskott och önska henne ett awesome liv som myndig!!! Känner Fanny från simningen och livet i Järfälla så det var nästan bara simmare och f.d simmare (som jag) på festen. Verkligen as kul att träffa alla igen. 
 
Imorse vaknade jag upp bredvid Johanna, just like the good old days, sen gick vi och åt frukost framför tvn och sen åkte vi till Kista där vi skulle leta smycken eller nått....
Det blev inga smycken men hittade ett balsam jag letat länge efter från Aussie, så det var najs! 
 
Det är så härligt efter en sån skit vecka jag haft få komma igång med en sånhär underbar helg. Det får mig så glad, tacksam och motiverad att börja om med allt igen och ta tag i det som jag missat. Imorgon börjar en ny vecka som jag rullar igång med en PW imorgon klockan 05:00. Tänkte ta det lugnt och inte springa något denna vecka just för att låta kroppen vila sig tillbaka i form lite- men det förtjänar den. 
 

Nu ska jag plugga lite och fortsätta vara glad- because it's a hell of a lot easier than being sad. 
 
PUSS
 
Kategori: Allmänt Taggar: fest, glad, happy, vänner;
liridona:

super fin blogg. Läs gärna min blogg med

Jenna Thyren:

så skönt att du är så glad, du har rätt att det är enklare!!

Svar: Tack du! :)
Elin

Cassandra:

Fin bloggdesign :)

Joy Wagner:

ahaha svampbob<3<3<3<3


Vill tipsa om att jag har en tävling på min blogg just nu.
Du kan vinna fina hårprodukter av mig som frisör, en ledtråd är att dom är av märket schwarzkopf.
Jätte kul om du vill delta.

Kommentera inlägget här: