Dagarna som går

Det är över en vecka sen jag kom hem från Thailand idag, och jag längtar tillbaka. Imorse när jag hade vaknat så var det vitt ute och min första tanke var "fan nu kan jag inte springa" men vid närmare eftertanke så ska jag nog göra det ändå... lite backträning i skogen borde nog gå?
 
Juste, jag skulle ju pröva på crossfit på Södermalm i torsdags. Det var en mycket "spännande kväll"- jag kom aldrig till lokalen. Skulle ta tåget från Kallhäll klockan 18:09 vilket skulle betyda att jag skulle komma till gymmet med lite drygt 20 minuters marginal.
-Tåget kom inte förns 19:20 vilket minskade marginalen med 10 min. 
-Sen stod tåget stilla/rullade väääldigt långsamt och jag kom ej fram till Södermalms station förns 19:05, men jag hade redan mailat den ansvarige Marcus om att jag skulle bli sen. 
-Stressat följde jag google maps vägbeskrivning mot Södermalmsallé 118 men kom aldrig dit (den gatan är jävligt lång). 
-När mobilen dog efter drygt 30 minuters letande så orkade jag inte längre och åkte tillbaka till tryggheten på SATS!
 
När jag kom till SATS så lyckades jag ändå köra ett bra ryggpass, så det var kul! Sen kom min underbara mamma och hämtade mig vid 21:30. Glad att jag lyckades göra något av situationen (och att jag hade tagit med mig en matlåda). 
 
Igår så körde jag ett roligt "benpass", fick hjälp av Patrik med mina frivändningar- vilket tydligen är något jag måste träna mycket på, svårt när man redan lärt sig en felaktig teknik, men det ska nog gå, han tipsade om att jag ska filma och lära mig på det sättet så det får jag väll försöka börja med.
 
Idag har jag träningsverk lite överallt.
- Så här ser dagens pass ut
 
6km löpning och backträning
1,5h rehab och core träning
 
Hoppas det blir som jag tänkt mig! 
PUSS
Kategori: träning Taggar: crossfit, gym, hälsa, löpning, sats, träning, veckan;
Kommentera inlägget här: