shout out till UMR

Godmorgon!
Jag vet inte hur många som har koll på vad som hände på Vasa Real här i Stockholm för några månader sedan, men en morgon så var den täckt med hakkors och hatiska ord mot speciellt judarna. Anledningen till detta vet jag inte riktigt, men det var tydligen många judar på skolan, ett faktum som triggade igång många idioter. 
     Tackvare ett skolarbete så fick jag läsa lite mer om detta och hitade en organisation som jag inte tidigare hade hört om- Ungdom Mot Rasism. Vill bara göra en liten shout out till dom och deras arbete för en sak som verkligen har betydelse. Det är även gratis för dem upp till 25 år att bli medlem (så det blev jag). För dem över så kostar det 100kr/år tror jag. Att bli medlem i en sådan organisation gör så att de får pengar från staten tror jag, vilket gör så att de kan höras/synas och skapa mer projekt för att uppmärksamma sånna saker som är fel i samhället. 
 
Så klicka på länken eller HÄR och bli medlem/läs mer om organisationen. (man får även ett brev hem med ett medlemskort och ett organisationsnummer, det är alltid kul med post!) 
Kategori: Allmänt Taggar: loveall, rasism, umr, älskaalla;
Kommentera inlägget här: