erfarenheter

Idag började jag skolan 08:00 och hade NP i engelska. Jag slutade 09:20 men en hyfsat bra känsla i magen efter provet. Efter det gick jag till ett mycket efterlängtat besök till Emad som är min kiropraktor. Ångrade dock nästan längtan när jag låg där på bänken och han seriöst mörbultade min höft! (ångrade dock inte valet av att inte ha maskara på mig..) 
 
Har ju haft problem med höften tidigare och vill inte att det ska sätta käppar i hjulen för min träning så nu när jag började känna av den igen tvekade jag inte att boka tid. Att gå till en kiropraktor är verkligen något som jag rekomenterar, speciellt någon som har erfarenhet av människor som tränar mycket då de ger en helt annan återkoppling! 
 
Efter det besöket så åkte jag till SATS och körde ett mycket bra rehab/rygg pass! Imorgon ska jag ut och springa innan skolan och sedan är det innebandy med skolan, tagga. :) Nu hade jag tänkt att gå ut på en kortare PW bara för att jag legat ner och pluggat sedan 15! Ha en trevlig tisdag kväll och ladda inför Valborg!