A+

Orienteringen i Gamla stan gick awesome och förhoppningsvis så lyckades jag och Matilda få ett A. När jag kom hem så stack jag ut och sprang 4km och gick sedan 3km med hunden, sen blev det snabb rehab för att sen få undan lite plugg! En bra dag helt enkelt! :)
(bild från över ett år sedan, wopidoo) 
 

Vårruset

Känner att det är på tiden att jag uppdatarear lite här oxå, hänger ju mest på min andra blogg talbacken.com nu för tiden. Men i varje fall, min träning går väll helt okej, men försöker byta ut ca 4 gympass i veckan mot att springa... vilket jag tycker är svårt, eftersom att jag inte tycker det är jätte kul att springa. Men just nu så tränar jag ungefär så här
Måndag: löpning
Tisdag: PW/löpning
Onsdag: löpning + hemma fys/rehab
Torsdag: PW
Fredag: gymmet BEN 
Lördag: gymmet ALLT I ALLO
Söndag: simning och löpning
 
Nej du såg inte fel, SIMNING, jag ska försöka simma minst en gång i veckan, helst tre, för att jag i USA ska kunna gå med i deras simlag utan att skämma ut mig helt. 
Som rubriken lyder så sprang jag- och 15000 andra tjejer- vårruset igår. Hade laddat upp med glass och vitt bröd, vilket kanske inte var det bästa, men sprang ändå 5km på 25 min så är hyfsat pleased med det. Idag ska jag ha stadsorientering med skolan och sen försöka köra rehab när jag kommer hem. 
PUSS 
 
 
 
 
Kategori: träning Taggar: fit, löpning, running, simning, spring, träna, träning, vårruset;

Periodare

Hejsan, har ännu en gång haft en blogg torka. Men det är så jävla mycket i skolan just nu. Däremot så måste jag säga att det går bra med träning och mat! Förra veckan hann jag iaf träna 6 gånger INNAN jag på fredagen åkte iväg till Hjälmarholmen för ett tredagars långt informations läger inför USA. Det kan ni läsa mer om på min andra blogg: www.americaa.blogg.se
 
Denna vecka ska jag främst fokusera på löpningen och att förtsätta äta bra. Gymma ska jag göra när jag hinner och känner att min kropp klarar av det. För jag måste verkligen fokusera på att mina höfter och min rygg orkar med allt just nu! 
Såhär skev har jag sätt ut under helgen... sjlvfallet var jag i team PINK. Fick flashbacks från 6 års då v dansade till "rosa hellikoter" och igrån 4an-5an då jag ville vara en fjortis. Haha, nostalgi.
 
Men puss på er och hoppas alla får en toppen vecka!