Influensa

Det har hänt ganska mycket sedan jag skrev sist, sorry för min dåliga uppdatering. 
 
Sportlovet var en härlig vecka med mycket jobb, vänner och träning. Hann träna 10 ggr och det kändes bra i kroppen, dock skötte jag inte dieten så bra som jag borde ha gjort. Klarar det 2-4 dagar men sen är det som att jag är för hungrig på något sätt så jag äter mer än jag borde. Men det kan ju oxå bero på att under de 2-4 dagarna som jag "sköter" mig, så sköter jag mig inte egentligen, visst jag äter när jag ska äta osv, men jag äter för lite, så jag blir aldrig mätt... Men iaf. 
 
I söndags gick jag ut med hunden på en morgon prommenad i det soliga vädret och så blev jag helt yr och fick en dunkande huvudvärk. När jag kom in så somnade jag och vaknade igen kring 11 på förmiddagen då jag fortfarande inte mådde bra och tog tempen som visade 38,6 grader. 
Måndag morgon hade jag 40,2 graders feber och mådde så jävla uselt. Idag är den tack och lov nere på 38,6 igen och jag har för ca 30 min sedan tagit panodil så sitter och svettas.. USCH. Jag har alltså fått influensan men hoppas att den går över så fort som möjligt så att jag kan å till skolan eller iaf gå på min kompis Fannys 18 års fest på lördag (då Johanna kommer hem över helgen oxå, saknar henne som in i helvete). 
 
Pappa har även landat på Arlanda så storasyster Carolin borde ha hämtat honom nu, han har nämligen varit i USA sedan 21 februari, saknar honom oxå, som fan. 
 
Nu ska jag försöka läsa lite i vår svenska bok så att jag inte hamnar galet efter i alla ämnen i skolan! 
Ha en bättre dag än mig, 
PUSS!
Kategori: Allmänt Taggar: influensa, sjuk;
Kommentera inlägget här: