Hej

Hejsan, anledningen till varför jag inte har bloggat på hela helgen är för att jag inte kommer på någon rubrik... skoja, men det är svårt. Den sanna anledningen är att när jag är onyttig så skriver jag inte- det känns fel, haha...
 
Vet heller inte hur många gånger jag har gäspad idag... helt galet trött i huvet typ- eller bara pga koffein brist. Idag har jag ju gått i skolan och tränat precis som vanligt (sen jag gick jag hem från gymmet) men nu ska jag göra något ovanligt: JAG SKA STÄDA MITT RUM. 
 
Hade tänkt att få in alla mina träningssaker in dit så jag slipper virra runt och leta skor, byxor osv... vi får väll se hur det går! Jag hör av mig, haha! 
 
PUSS

Äntligen fredag

Efter två dagar i skolan så är det äntligen fredag! Har vandrat runt i stan nu ett tag och satte mig just ner på Espresso House för att njuta av en caramell latte ^^ Otroligt fint väder idag och jag är på riktigt bra humör!
 
Igår körde jag ett bra rygg/bröst pass på morgonen och lagade en fett najs middag åt familjen på kvällen. Idag är det en stressig och lång dag men är ändå glad. Efter skolan så ska jag nog springa i 30 min och sedan köra marklyft och front squats och sedan så är det simträning med mina nioåringar fram tills halv åtta, efter det så får vi se vad som händer!
 
Sprang även in på Casall här på Östermalm och köpte en ny sport BH som ska användas som vanlig bh, bara för att det är så skönt! 
Ha en toppen dag!
PUSS

PB

Jag har som jag sa igår inte alls skött mina rutiner, varken gällande sömn, mat eller träning- vilket i stort sätt är mitt liv.
 
Men idag har jag tagit tag i det och gick med Cecilia upp klockan sex, åt frukost, gick ut med hunden och drog sedan till gymmet där jag spenderade 2h och 20 min med effektiv träning
Körde ganska mycket cardio (ca 50 min) och sedan fokus på chins samt lite axel rehab med hantlar. Efter det drog jag igång och körde ben! Fick nytt Person Bästa i ben press där jag själv klarade göra 5 reps med 150 kg, så trots att jag inte gymmat sän i lördags så kändes det fett bra!
 
 Tänkte även ladda upp en video från i... lördags då jag tränade lite frivändningar.
 
Måste tillägga att det är en jävligt svår övning som kräver otroligt mycket träning för att tekniken ska sitta- vilket min verkligen inte gör. Jag måste bli explosivare runt och "hamna under stången" som min PT säger. Men nu har de iaf blivit så bra att jag inte skäms jätte mycket, haha. 
 
Nu ska jag käka sparrissoppa, knäckebröd och te, love it! 
PUSS
Kategori: träning Taggar: WOD, benpass, nike, power, träning;