Torsdags-mys

Imorse när klockan ringde klockan 04:45 kände jag inte alls för att gå upp och springa (det var ca -12 grader ute) så när pappa kom in klockan 05:00 och sa åt mig att gå upp rullade trötta jag bara runt till andra sidan och sa at jag hade alarm på... Vad som kändes vara ca 20 min senare kom pappa in och skrek på mig att gå upp medans jag svarade ilsket att jag nyss sagt att jag inte orkade springa, men så kollade jag på mobilen som visade att det tydligen gått 1h och 20 min. Tack och lov att man har en sån morgonpigg pappa ibland asså! 
 
Så jag gick upp och gjorde en mysig frukost och satte på mig mjukiskläder... kan nog ha vart den första gången. Efter skolan käkade jag en sallad med Lily på subway och vi båda hypade (lagom) när vi såg Aina och Tobias sitta där inne... OMG. Men iaf efter lunchen drog jag till SATS och sprang i en timme typ för sedan var ja tvungen att springa till sjukhuset för att inte missa min jobbintervju (nej jag hade inte helt glömt bort den). Så nu har jag ett till extra jobb och lite mindre fritid, men vem behöver det när man kan ha pengar? 
 
Sen drog jag hem och lagade mina gudomliga pannkakor och en fruktsallad, lätt det godaste jag ätit på länge! Nu ligger jag och laddar mentalt inför en lång fredag imorgon med lite OTH.
Ha en jätte mysig torsdags kväll och hoppas du har en mindre stressig fredag än vad jag kommer ha!
 
PUSS
 
 
Kommentera inlägget här: