Förtjänad lunch-paus

Nu har jag precis ätit en förtjänt lunch efter att ha sprungit 6km till SATS, gymmat med PT-Patrik i 1h och sedan vandrat hem 6km igen! Var så glad när jag gick hem, av nån konstig anledning, finns typ inget bättre än att komma tillbaka till träningen eftr att man inte gjort någonting alls på ett par dagar. Blir nog helt enkelt bara sjukt glad av att träna. 
 
På gymmet så tränade vi vidare på min orörliga höft i form av rörlighets övningar, teknik knäböj och teknik marklyft. Ska från och med nu börja filma mina marklyft så jag får bättre koll på vad jag håller på med, och fram tills att Patrik har godkänt min teknik får jag inte börja lasta på vikt. Men hellre lite frustrerad över det än att få ryggskada igen. 
Mina knäböj har dock blivit mycket bättre på bara en vecka, vilket känns grymt skönt. Trycker ju för mycket från tårna istället för att pusha mig rakt upp ifrån hälarna. En rolig övning för att träna på det var att stå så nära en vägg/spegel som möjligt och göra djupa knäböj utan att trilla fram i spegeln eller bak på golvet och hela tiden utmana för att komma närmare spegeln! Tycker bara synd om hen som kommer få göra ren spegeln där jag stått och tränat... haha. 
 
Nu ska jag kolla lite i min mattebok och plugga lite psykologi... WOHO
Min luch bestof av två kokta ägg, två knäckebröd, té och yoghurt med en massa god müsli
Såhär FAB såg jag alltså ut när jag sprang till gymmet... med gymkläderna under mjukiskläderna, halsduken på och min gamla Väsby ryggsäck studdsandes på ryggen... Men jaja, MAN BEHÖVER INTE VA FIN NÄR MAN SKA TRÄNA!
 
PUSS
Kommentera inlägget här: