Födelsedag och min helg (onyttigt)

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen, denna gång pga att jag inte tränat eller varit nyttig på hmm 4 dagar. Fyllde ju 17 år i lördags. Firade på fredag med familjen då Samuel (min lillebror) hade årets första simtävling denna helg. På lördag chillade jag fram till ett och sedan åkte jag in till stan för att möta upp lite folk och fira! Tågen gick ju dock inte i helgen, så efter att ha väntat ca 40 min på bussen blev jag så lack att jag ringde en taxi och spenderade över 400kr på att ta mig in till Vasagatan!
 
Efter att vi hade ätit på Jensen så åkte vi vidare hem till min kompis Aya (som fyllde år i måndags) och firade vidare. Festa är ju något jag inte riktigt brukar göra för att jag oftast föredrar att gå upp tidigt och göra något dagen efter, men jag hade riktigt kul! Om jag skickade ivåg något intressant sms till nån så...sorry för det. 
 
Efter att inte ha sovit på ca 35 timmar kom min släkt hem till mig söndag em och firade. Min äldsta barndoms kompis Cecilia och hennes familj som praktiskt sett är min familj var oxå där. Det var även min "killkompis" Billy (nej inte bokhyllan från IKEA, haha roligt skämt) första gången han träffa min familj, så det var väll...kul? 
 
Igår hade jag så jävla ont i magen, så tränade inte då heller! Men idag är det dags för att vandra minst 10km, PT-pass med PT-Patrik och sedan plugga lite och sen tillbaka till gymmet. 
 
Födelsedagspresenterna rullade in. Fick ca 600kr i dollar, (för mitt år i USA som börjar i september) 800kr, en träningsdagbok från fitnessguru, ett par kompressionsbyxor från six deuce, en hudkräm från lexington, en berlock från Thomas Sabo och hudkrämer, smycken, tuggummi, rosor med mera! En ny mobil skulle ag även få... i september när jag hade kommit till USA, men jag klarar mig- kanske. 
 
Nu ska jag gå en sväng med Taxen och sedan GÅ till gymmet! Ha en bra dag friends
 
PUSS
 
Kommentera inlägget här: