Crossfit

Idag hittade jag äntligen haltande (träningsverk från gårdagens benpass) till Crossfit Södra Station. Det visade sig att pappas antagande om att Apples maps var rätt- dom suger. Den kartan sa nämligen att Södermalmsallé 118 låg på den ena änden av vägen (vid SF bion) men efter att fått hjälp av en snäll Stockholmare så kom jag fram till att stället låg på andra änden av gatan... haha.
 
När jag kom dit blev jag varmt välkommen av instruktören Mattias och ett flertal andra, vilket var skönt för jag var super nervös! På uppvärmningen skulle vi dela upp oss två och två och köra "burpees+ djur". Djur delen var att man skulle gå ca 2x15 meter först som en björn sedan apa, krabba och groda. Det fick verkligen upp min puls men jag såg nog inte riktigt klok ut, hehe.
Sen kom vi in på styrke delen där vi skulle köra tre olika övningar, men vi hann bara med en, haha. Men jag är stålt för jag hamna hos de "duktiga tjejerna" där vi körde militärlyft med 35kg. Egot byggdes upp lite då det inte kändes as tungt. 
Men sedan kom den riktiga serien. Det var sjukt kul, men jag kunde ingenting förutom marklyft.
3min
  • 6st "Toes To Bar"
  • 6st marklyft 60kg
3min 
  • 5st "Chest To Bar"
  • 5st power clean 40kg
3min 
  • 20st dubbelhopp med hopprep
  • 4st power snatch
(mellan varven var det 2 min vila... som gick åt till att springa och hämta nya vikter)

Det var som sagt sjukt kul, men det kommer verkligen bli en utmaning att lära sig alla nya saker, men utmaningar uppskattas, det var längesen så COME AT ME! Crossfit är verkligen något som jag kan tänka mig att hålla på med. 
 
Nu ska jag ta och vila med ett mysigt litet avsnitt av Pretty Little Liars, yey
PUSS
 
 
 
  
Kategori: träning Taggar: WOD, crossfit, training, träna, träning;
Kommentera inlägget här: