start på dagen

Jag var så trött i kropp & sinne att jag somnade 22 igår, med datan i sängen och hade såklart glömt att ställa alarm. Det betydde att jag imorse vaknade/väcktes av pappa klockan 7- ungefär samtidigt som jag skulle ta tåget till skolan...
Nu är klockan alltså 08:10 och min psykologi lektion har börjat, men jag sitter i köket och ska strax gå till tåget (pappa frånanmälde mig från första lektionen). 
 
Det blir ingen träning idag, förutom en lång promenad när jag kommer hem från skolan (typ 12:30) för jag är jätte förkyld. :( Har ont i halsen, bihålorna och ögonen- ont på ett dåligt sätt. Däremot har jag sån jävla träningsvärk i benen och vaderna- ont på ett bra sätt! :D 
 
Efter promenaden ska jag nog åka till Huddinge och Billy, men tror det beror på hur jag mår, halsflussen har ju vart inne i klassen och känns ju onödigt att smitta honom om det nu skulle vara så!
Men nu ska jag gå till stationen, ha en toppen dag!
 
PUSS 
 
milina.blogg.se:

Jag är expert på att försova mig haha.. Krya!
Var gärna med och tävla om att bli Veckans blogg också ;)

Joy Wagner:

Hahaha de där ser ut som jag innan jag går upp :P


Är man intresserad av en blogg med massor av smaskiga skönhetstips av mig som frisör och fransextesionist.
www.msjoywagner.blogg.se
skriver om allt från min vardag till skönhetsoperationer.

Puss & Kram Take Care

Svar: Haha jo jag med!
Ska absolut kolla den om det finns något smarrigt om hur man botar frizzigt hår ;)
PUSS
Elin

Joy Wagner:

Hur man botar frizzigt hår? ja luften just nu ute gör att håret gärna ger ifrån sig ett extra frizz.. hårolja tycker jag fungerar allra bäst faktiskt! har alltid med mig en i handväskan;)

Kommentera inlägget här: