Socker- min ända svaghet

Det går några dagar då jag äter alldeles perfekt, jag sköter mina tider och äter exakt så mycket som jag borde. Men sedan så kommer den fjärde dagen och så kommer tanken "men whatever, en kaka spelar ju ingen roll", och det kanske är sant, den kakan kanske inte spelar någon roll men jag är ganska övertygad om att chokladen, glassen, mackorna och godiset som kommer efter den där kakan spelar roll.
 
Sen efter den dagen tänker jag "nu ska jag skärpa mig! Inget mer godis frams till sommaren..." och så sköter jag mig i tre dagar till, tills att jag hittar marrängerna som mamma har köpt "men whatever, en marräng såhär på kvällen spelar ingen roll, jag kan ju lika gärna hälla lite chokladsås. Om det blir för mycket så kan jag hoppa middagen". Otroligt smart, då blir man ju star och frisk... eller? 
Nej, verkligen inte och det sorgliga är att jag kan så mycket om kost och hälsa att jag borde kunna motstå allt äckligt socker och transfetter men ändå så inledde jag denna dag med chips, varför? Jag vet inte, för jag gillar inte ens chips. 
 
Jag trillar även lättast ner i sockret när jag inte tränat lika mycket, som denna vecka då det varit tusen saker både på jobbet och i skolan och jag fortfarande är förkyld från förra veckan. Nu är det sportlov- och det kommer för min del innebära lika mycket träning som det hade gjort om jag fortfarande simmade.
 
Nu ska jag kolla första perioden av hockey finalen och sedan åka till jobbet!
KOM IGEN NU SVERIGE!'
 
 
Kategori: hälsa, kost; Taggar: chips, deff, food, hockey, häsla, kost, mat, nyttig, socker;
Kommentera inlägget här: