girig

Igår så drog jag och Sofia en halv spontan och åkte till stan och käka (vi var onyttiga) och sen kollade vi på The Wolf of Wall Street på Park (vi åt godis). När vi kom hem somnade vi omedvetet till nån skräckfilm och väcktes ca 4 timmar senare av att mit mat alarm på klockan sa att det var dags att äta frukost... Vi somnade om och vaknade 06:50 i ren panik då det bara var 20 min kvar tills vi skulle dra till Väsby simhall (Sofia hade morgon träning). När vi ätit upp frukosten var klockan 07:07 och DÅ vaknade Sofia till och kom på att juste, träningen börjar inte förns 08:30. Så vi gick upp och la oss och kollade på alpina skidåkningen- jag måste tillägga att Anja Persson har många talanger men att vara sportkommentator är verkligen inte en utav dem. 
 
I simhallen körde jag uppe på gymmet, mitt första träningspass på över en vecka- i 2,5 timme- det var brutalt skönt att få ut det ur systemet! Körde genom hela kroppen och mina squats har aldrig kännts bättre. När jag körde mirror squats så lyckades jag efter ett tag ha tårna mot väggen! :D Känner hur all träning jag lagt ner på det börjar visa resultat och jag kom även mycket djupare ner med 40kg på stången med bra teknik, så det var en lättnad!
 
Nu ligger jag i min egna säng och försöker bli lite varm sen ska jag antingen åka till Väsby med Billy och kolla på seriesim eller åka hem till Billy i Huddinge, kul! 
 
Ha en bra dag, 
PUSS
 
Kategori: Allmänt, hälsa; Taggar: bio, hälsa, kärlek, motivering, squats, träning, vänner;
Kommentera inlägget här: