blandat

Hann verkligen inte ladda upp filmerna igår, men ska göra det senare ikväll (typ efter middagen). Först gick jag ju då upp vid 04:45 och sprang, sen gick jag i skolan 08:00-11:00 sen åt jag lunch och gymmade mellan 12-13:30 och sen sprang jag genom duschen och hela vägen till jobbet i sjukhuset som jag var på från 14:00-21:00 och efter det var jag helt död.
 
Idag så orkade jag inte springa innan skolan, men lyckades hinna få mina papper till USA i skrivna så det var najs ju. Är så himla taggad!!! (ska skriva mer om det när jag fått mer information)
Vi hade idrott på skolan då vi spelade nån typ av innebandy, och efter det så stannade jag kvar på friskis & svettis för att gymma. Det blev ett helt okej ben pass! Söt grabb på gymmet som jag skulle köra varannan marklyft med på 60kg. Efter första omgången så kollade han nervöst på mig och ba "jag är klar här, du plockar undan" och så drog han. Tycker verkligen att folk på Friskis är dåliga på att plocka undan, irriterande när man själv måste gå och be folk att ta undan vikter osv. efter sig. Jag vill inte vara någons mamma och göra de åt dem. 
 

Prövade även en ny övning, eller iaf en ny teknik/form av en övning som jag i vanliga fall kallar "höft bryggan". 
Snor bild av min vän Linda @trainingfreak på instagram... för jag hittade ingen annan bild! 
 
Utöver det så körde jag rörlighet höft och rygg, squat teknik, vader och lite core. 
 
Kommentera inlägget här: