erfarenheter

Idag började jag skolan 08:00 och hade NP i engelska. Jag slutade 09:20 men en hyfsat bra känsla i magen efter provet. Efter det gick jag till ett mycket efterlängtat besök till Emad som är min kiropraktor. Ångrade dock nästan längtan när jag låg där på bänken och han seriöst mörbultade min höft! (ångrade dock inte valet av att inte ha maskara på mig..) 
 
Har ju haft problem med höften tidigare och vill inte att det ska sätta käppar i hjulen för min träning så nu när jag började känna av den igen tvekade jag inte att boka tid. Att gå till en kiropraktor är verkligen något som jag rekomenterar, speciellt någon som har erfarenhet av människor som tränar mycket då de ger en helt annan återkoppling! 
 
Efter det besöket så åkte jag till SATS och körde ett mycket bra rehab/rygg pass! Imorgon ska jag ut och springa innan skolan och sedan är det innebandy med skolan, tagga. :) Nu hade jag tänkt att gå ut på en kortare PW bara för att jag legat ner och pluggat sedan 15! Ha en trevlig tisdag kväll och ladda inför Valborg!
 

Bra och dåliga dagar

Nu har jag haft en riktig blogg-torka, har verkigen inte kännt för det. Men nu är jag tillbaka. Under påsklovet har jag tränat, varit med vänner och tjänat massor av pengar^^
 
Jag har dock sabbat min höft muskel regelt, det gjorde så ont så att jag fick avbryta gympasset igår. Idag ska jag bara gå på en lång lugnt prommenad och sedan köra rehab! Håller just nu på med att boka tid hos min kiropraktor Emad, eller försöker. 
Råkade som ni ser kommentera istället för att skicka ett mail... so it's out there fore everyone to see. PIN. Men nu ska jag prova att ringa honom istället!
 
Ha en bra dag och gå ut i solen! 
PUSS

en toppendag faktiskt

Den här dagen har varit bra.
Detta blir ett kort inlägg, för mer har jag inte tid för, men idag har jag hunnit med att träna, jobba och gå i skolan. Efter skolan så körde jag ett ganska kort men effektivt ben och core pass på gymmet. Ungarna var duktiga på simträningen- så roligt att se dom utvecklas! 
När jag kom hem så fick jag efterlängtad lax till middag. Jag fick även (mycket efterlängtat) reda på min värdfamilj i USA, men det får ni läsa mer om på min andra blogg
 
En bra fredag har det varit helt enkelt!
PUSS
 
 
 
Kategori: Allmänt Taggar: simning, skola, sport, träning, usa;