Ny blogg

Hejsan
 
En kort presentation av mig själv skulle nog vara att jag är en jordnära tjej som värdesätter lojalitet, träning och familj. Jag har simmat i klubbarna Järfälla simsällskap och Väsby simsällskap, men slutade tidig sommar 2013 då min astma blev så allvarlig att min läkare gav mig väldigt starka mediciner. Det var ett jobbigt beslut, men det kom i rätt tidpunkt då jag till hösten började på gymnasiet Hermods inne i centrala Stockholm. 
 
Från simningen har jag fått många otroliga vänner och minnen som jag aldrig kommer att glömma, jag har även lärt mig mycket om träning, min kropp och hälsa. Har erfarenheter av stora tävlingar, jobbiga skador och sjukdomar och både motgångar och framgångar som jag vet har gynnat mig i mitt vardagliga liv och troligen kommer gynna mig varje dag i framtiden. 
 
Jag är social och har ofta lätt att få vänner, vissa skulle säga att jag är för snäll men jag har svårt för att vara en bitch mot folk, men kan nog uppfattas som divig och bitchig av utomstående människor, but that's just my face. HAHA. 
 
Jag trodde att när jag slutade simma skulle betyda att jag skulle vara på fester, bli sjukt social (massa falska fest kompisar osv) men förstod snart att det inte skulle hända. Jag har kvar nära kontakt med min simvärld och tränar ca 6-8 gånger i veckan på gymmet och ute i spåret. Mitt mål är att komma ner på 15% kroppsfett till Juli 2014 vilket är resan ni kommer att få ta del på här på min blogg. Kommer även att försöka skriva om mina erfarenheter, mina inspirationer och lite om min vardag.
   
Jag är Elin Talback, och det här är vad jag brinner för.  
 
 
 
 
Mamma:

Fasiken vad duktig du är på att skriva o formulera dej älskade unge!!!

Svar: Hihi, tack så mycket :)
Elin

Paulina Holmberg:

lycka till :D

Svar: Tack :D
Elin

Kommentera inlägget här: