Lång dag

Idag gick jag upp tidigt och gjorde mig i ordning för skolan som började klockan 08:00. Vi hade ne föreläsning i Sickla hos Intrum Justitia om att vi ska ta hand om våra pengar på ett rimligt sätt- tyckte det faktiskt var ganska intressant, och verkligen något som var som en liten väckar klocka för mig som inte alls kan hålla reda på mina pengar. 
 
Min nya kunskap firade jag med att köpa en Body Science shaker. Hehe. Men den är faktiskt en väldigt smart shaker som jag kan ha återhämtningsmål osv i. Plus att den är rosa!
 
Efter att vi hade haft idrott- då vi diskuterade stress och lekte lekar- så gick jag ner på gymmet och körde ett helt jävla ok rygg pass! 
Men måste bara säga att vissa människor måste lära sig att bete sig på gymmet asså. Ta undan efter er, tack. Torka maskiner efter er, tack. Det är bara common sense och borde inte vara så jävla svårt. 
 
Men nu har det gått ett tag sedan min rygg skada och jag måste börja skriva ner vilka vikter jag tar och öka, bland det bästa jag vet är att se utveckling! 
 
När jag äntligen kom hem så lagade jag och mamma mat! Det blev kalkon filé, bulgur, champion, morötter, gurka, tomat och turkisk yoghurt smaksatt med curry. Mycket gott! 
Är även lite stolt över mig själv som hållt mig til mitt mat schema sedan i måndags. Tycker att det funkar riktigt bra, är aldrig riktigt hungrig och jag känner mig ändå ganska pigg och fokuserad! 
Imorgon hade jag tänkt att försöka ta en bra spring tur ute i skogen (så be till gud om bra väder imorgon) och sedan köra ett bra rehab pass. 
Och nu hade jag tänkt att baka lite proteinbars, haha. Får se hur det går!
 
"Failure: it can destroy you or it can make you so freaking mad that you work even harder to become the winner that you know that you are"
 
 
 
 
Kategori: hälsa Taggar: fitness, food, gym, hälsa, kost, träning;
Kommentera inlägget här: